Beginnersgeluk en beginnersgekluns

In mijn nog altijd prille bestaan als uitgever wisselen beginnersgeluk en beginnersgekluns elkaar af.

Van geluk was sprake toen ik bij boekhandel Wagner in Sassenheim boeken kwam afleveren. Een al wat oudere man stond op het punt de prachtwinkel uit de lopen omdat het boek waarvoor hij gekomen was nog niet binnen was. Toen ik hem vroeg of het misschien om Niet voor één gat te vangen ging, keek hij me blij verrast aan.  Even later rekende hij drie exemplaren af en vertelde hij me dat hij zich nog kon herinneren hoe in zijn tijd bij de firma Bakker de kisten werden vervaardigd waarin de honderden door mijn hoofdpersoon bestelde koekoeksklokken (zie p. 67 van het boek) naar Amerika werden verscheept.

In de categorie gekluns vallen onder meer het niet-vermelden van de verkoopprijs op deze webstek en mijn promotiekaart en een verdwaalde hoofdletter I in plaats van een 1 in het ISBN. Dank aan bloembollenerfgoedbeschermer Marca Bultink voor het signaleren van deze onvolkomenheden.

Omdat ik ook het aanpassen van mijn WordPress-webstek nog niet echt in de vingers heb doe ik het nu maar even zo:

De verkoopprijs van

Niet voor één gat te vangen

is € 17,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *